Verhuren

Bent u eigenaar van onroerend goed dat u wilt gaan verhuren dan bent u bij Blue Real Estate Services aan het juiste adres. In Den Haag groeit de vraag naar studenten huurwoning de laatste jaren erg hard door, waardoor er steeds meer vraag is naar dit soort woningen.

Wij plaatsen onze advertenties altijd op onze eigen site maar ook op Pararius en een aantal voor studenten relevante woningverhuur websites.

Tarieven

Onze verhuurcourtage bedraagt 0.75 x de maandhuur, met een minimum van €750, = per verhuuropdracht. Dit is inclusief de plaatsing op Pararius en andere relevante verhuur websites voor uw doelgroep.

Aanvullende promotie acties en eventuele extra kosten worden altijd vooraf met u besproken. Bij intrekking van de opdracht rekenen wij € 100,- excl. de aanmeldingskosten bij Pararius (€ 45)

Hierboven benoemde bedragen zijn inclusief de BTW.

Als u meer wilt weten over onze diensten nodigen wij u graag uit voor een kop koffie om dit verder te bespreken. We kunnen dan samen afspraken maken over welke voorwaarden u stelt aan uw huurders om zo een geschikt profiel voor u zoeken. Uiteraard ligt de uiteindelijke keuze voor de huurder altijd bij u.

Recent bekeken

Compare listings

Vergelijken