Vruchtenbuurt

De Vruchtenbuurt is een plezierige stadswijk die de sfeer van de jaren ’30 ademt. Je vindt er veel ruime portiekflats, maar ook eengezinswoningen. De wijk bestaat uit rustige stadsstraten, kleine pleinen en mooie woonhofjes.

Winkels vind je in de Appelstraat en Vlierboomstraat, in het hart van de Vruchtenbuurt. Je kunt hier onder andere terecht voor je dagelijkse boodschappen, modewinkels en een lekkere koffie of wat te eten . Boven veel winkels bevinden zich woningen, dus ook ’s avonds is hier leven.

Groene voortuintjes en bomen in de straat zorgen voor een groene wijk. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin? Aan de Kornoeljestraat kun je voor één seizoen een leuke buurttuin huren.

Tijd voor een workout? Er zijn aardig wat sportverenigingen in de omgeving, en aan de Thorbeckelaan ligt zwembad de Waterthor. Of ga trainen op het strand of in de duinen; daar fiets je binnen een kwartier naartoe.

In de Vruchtenbuurt is de gemiddelde WOZ-waarde van eengezinswoningen € 360.216 (prijspeil 2015) en van appartementen € 174.659 (prijspeil 2015).

0 Woning
Sorteer op:

No listing found.

Compare listings

Vergelijken