Loosduinen

De wijk Loosduinen bestaat uit een tweetal woonbuurten met elk hun eigen karakter. Kom van Loosduinen is de oude tuindersdorpskern van Loosduinen en kenmerkt zich door een karakteristieke dorpssfeer met een mix aan woningtypen en smalle straatjes. Er staat zelfs nog een molen! Houtwijk is een typische buurt uit de jaren ‘80 met veel eengezinswoningen, enkele hoge flats en veel groen en water.

In winkelcentrum Loosduinse Hoofdstraat of de Hildo Kroplaan vind je een breed aanbod aan winkels voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor mode, vrije tijd en luxe-artikelen. Als je uitgebreid wilt winkelen ben je met de fiets binnen een half uur in de binnenstad.

Loosduinen is een groene woonwijk en heeft een eigen park; park Bokkefort. Natuur en recreatie zijn vlakbij. Je staat zo op de boulevard of het strand van Kijkduin van waaruit je gemakkelijk doorloopt naar de zandmotor. Je kunt ook uitstekend wandelen of fietsen in de aangrenzende en in elkaar overlopende natuur- en recreatiegebieden Landgoed Ockenburg, Madestein en de Uithof. In de Uithof zit ook sportcentrum De Uithof waar je onder andere kunt schaatsen, klimmen, karten, skiën en snowboarden.

In Loosduinen is de gemiddelde WOZ-waarde van eengezinswoningen € 228.142 (prijspeil 2015) en van appartementen € 128.009 (prijspeil 2015).

0 Woning
Sorteer op:

No listing found.

Compare listings

Vergelijken